Over ons

Taxibedrijf 24-7 gevestigd in Roosendaal

We heten u van harte welkom op de website van Taxibedrijf 24-7. Taxibedrijf 24-7 is een jong bedrijf maar heeft chauffeurs met jaren lang ervaring met betrekking tot vervoersdiensten. Het is onze ambitie om groei te realiseren binnen de taxibranche. Dit motiveert ons om te investeren, hard te werken en kwaliteit te bieden. Verder worden de belangen van onze klanten altijd centraal gesteld. Taxibedrijf 24-7 is voornamelijk actief binnen de regio Roosendaal.

Waarom zou u voor ons kiezen?

Wij bieden de beste service aan voor een scherp tarief. Verder beschikken wij over bekwaam en behulpzaam personeel die in bezit zijn van alle benodigde diploma’s. Tevens is ons bedrijf geregistreerd bij Kiwa. Taxibedrijf 24-7 staat ten alle tijden paraat en geeft u garantie voor een veilig en vlotte rit naar uw bestemming.

Service

Wij bieden verschillende diensten aan zoals: Personenvervoer, Luchthavenvervoer en Zakelijk vervoer. U kunt ons altijd bellen en indien nodig kunt u een taxirit op voorhand inplannen. Dit kan zowel telefonisch als door middel van ons contactformulier. U zult dan meteen te woord worden gestaan door één van onze centralisten of krijgt meteen reactie als u ons contacteert via het contactformulier.

Onze voertuigen

Wij beschikken over luxe auto`s waardoor u een de meest comfortabele reis mee zult maken. Verder zijn onze taxi`s ruim en hierdoor kan al uw bagage gemakkelijk met ons mee. Wij vinden het ook erg belangrijk dat u in een schone taxi wordt vervoerd. Daarom reinigen wij de onze taxi`s iedere dag speciaal voor u als hoogwaardige klant.

Bereikbaarheid

Ons naam zegt het, 24-7! Wij zijn ieder moment van iedere dag bereikbaar en staan voor u klaar. Als u dringend weg moet of u staat ergens vast hoeft u alleen te bellen. En voor dat u het weet staat één van onze chauffeurs bij u op locatie om u veilig te vervoeren naar uw eindbestemming. Hiermee maken wij de woorden voordelig, betrouwbaar en altijd bereikbaar waar!

 

Taxibedrijf Roosendaal

Taxibedrijf 24-7 Roosendaal

 

 
NederlandsEnglish